Müdürün Mesajı

Anasayfa   Okulumuz   Müdürün Mesajı

&

Değerli Anne ve Babalar,

Milli Eğitim ilkelerine uygun Eğitim-Öğretim vermenin yanı sıra zenginleştirilmiş akademik programı, İngilizce öğrenme ortamı, sosyal yaşamı, sanat ve spor faaliyetleri, deneyimli kadrosu ve yenilikçi yaklaşımı ile hizmet veren Bahçeşehir Okulları; 2014-2015 eğitim-öğretim yılından bu yana Beylikdüzü ilçesinde eğitime yön vermektedir.

Kuruluşundan bugüne okulumuz; akademik, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler açısından birçok büyük başarıya imza atmış ve adından sıkça söz ettirir hale gelmiştir.

Bir dünya okulu olarak öğrencilerimizi, 21. yüzyılın beceri ve yeteneklerine, sosyal sorumluluk bilincine ve küresel bakış açısına sahip bireyler olacak şekilde yetiştirmek; Bahçeşehir Eğitim Kurumları olarak önceliklerimiz arasındadır. “Kişiye Özgü Öğretim Modeli’ni temel alan bir yaklaşımla bireysel farklılıkları göz önünde bulundurup öğrencilerimizin birer dünya vatandaşı olmalarını hedeflemekteyiz. Atatürk ilke ve inkılaplarını kendine rehber edinen, çağın gerekliliklerinin farkında olan, teknolojiyi doğru ve verimli kullanabilen, öğrenmeyi öğrenmiş, problem çözme becerilerini geliştiren öğrenciler yetiştirmek en önemli görevimizdir.

Öğrencilerimizin hedeflenen Eğitim ve Öğretim düzeyine erişebilmeleri siz değerli velilerimizle ortak amacımızdır. 2016-2017 eğitim-öğretim yılının sağlıklı, huzurlu, mutlu ve başarılı geçmesi dileklerimizle tüm çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyoruz.

Sevgi ve Saygılarımla

Tamer AKTAŞ